RSS Feed    Facebook Profile    Twitter    Panoramio Photo Album    Linkedin Profile    Certificate

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

Ευτυχώς που δεν ήταν τρομοκράτης

Διαβάζω στο in.gr το παρακάτω άρθρο σχετικά με τον πιθανό υπεύθυνο των επιθέσεων με άνθρακα στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω ταχυδρομείου, λίγες μέρες μετά την 11η Σεπτεμβρίου:

Μόνος υπεύθυνος για τις επιστολές με άνθρακα ο αυτόχειρας επιστήμονας, επιμένει το FBI
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=925831&lngDtrID=245
Μετά και την δημοσιοποίηση εγγράφων του FBI από την επτάχρονη έρευνα για τις μολυσμένες επιστολές, ο Μπρούς Αϊβινς (Bruce Ivins) φαίνεται ότι ήταν ο μοναδικός υπεύθυνος για τις επιθέσεις. Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και αρκετοί ασθένησαν· για λίγες ημέρες επικράτησε πανικός στις ΗΠΑ ενώ ακόμα ήταν εξαιρετικά νωπό το τραύμα των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου. Οι επιθέσεις είχαν αποδοθεί αρχικά σε τρομοκράτες.


Τι σημαίνει ότι οι επιθέσεις είχαν αποδοθεί αρχικά σε τρομοκράτες; Αν το έκανε αυτός, δεν τον λέμε τρομοκράτη; Γιατί; Μήπως επειδή δεν είναι σκουρόχρωμος, μουσουλμάνος και με γενειάδα; Παρακάτω το άρθρο αναφέρει ότι υποπτεύονται ότι το έκανε από εκδίκηση, επειδή δεν είχε αρκετή χρηματοδότηση για την έρευνά του. Αν δεν το λέμε πια αυτό τρομοκρατία, τότε να με ενημερώσει κάποιος για τον καινούριο ορισμό της λέξης.

1 σχόλιο:

Αννα είπε...

Ενδιαφέρον το ιστολόγιο σου πατριωτάκι!!!